Siemens Seniorklub Maj 2017
Søfartsmuseet Helsingør

Den årlige skovtur for Siemens Seniorklubbens medlemmer og øvrige Siemens pensionister fandt sted den 9. maj 2017, og målet var Søfartsmuseet i Helsingør.

Ifølge den nye tilskudsaftale med Siemens A/S betalte ikke-medlemmer for første gang for deltagelse i turen, og det var glædeligt at se, at der alligevel var en del, der valgte at deltage under de nye betingelser.

Turen startede som sædvanligt hos Siemens i Ballerup kl. 9.30, hvor de fremmødte blev hentet i bus, og kl. 11.00 blev vi mødt ved Søfartsmuseet af 2 guider, der viste os rundt i den spektakulære bygning og museets samling. Museet ligger lige ved Kronborg og er tegnet af Bjarne Ingels, som bl.a. er kendt som arkitekt af Oslo operaen. Museet er bygget over Helsingør Skibsværts gamle dok og ligger under jorden, hvilket giver en speciel atmosfære. Museets maritime samling viser bl.a. historien om Danmark som førende søfartsnation, som de 2 guider formåede at give et levende og interessant indblik i.

Efter rundvisningen gik turen videre til Rungsted Kro, hvor der var dækket bord på 1. sal med udsigt til Øresund. Som sædvanligt hyggede man sig godt under frokosten, som bestod af en ”gammeldags” servering, og hyggesnakken fortsatte på busturen tilbage til Ballerup. Ca. kl. 16.00 endte årets skovtur efter en dag med gode og spændende oplevelser og dejligt samvær.

Se billeder fra turen